Frontend udvikler til nyt projekt


Hos Gamblify er vi i opstartsfasen på et nyt projekt der skal bringe alle vores produkter på nettet. Vi mangler din hjælp til at gøre det perfekt.

Gamblify er en af danmarks største software-producenter til det danske spil-for-penge-marked. Vi fokuserer i dag på det fysiske marked; det vil sige med produkter til butikker i gadebilledet. Vores ambitioner rækker dog meget længere. Derfor har vi netop startet et projekt op der går ud på at bringe vores produkter på nettet. Hvis du brænder for at få stort ejerskab, opbygge frontends fra bunden og vil arbejde sammen med et team der er passioneret - så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Jobbet

I positionen som frontend-udvikler vil du arbejde tæt sammen med vores grafiske designere med at smelte alle vore produkter sammen i én frontend. Målet er at skabe en samhørig applikation der problemfrit kan gå fra én spilleverden til en anden.

Du vil primært komme til at arbejde med:

  • Udvikling af frontends til kasino og sportsvæddemål.
  • Cross platform udvikling via Flutter: Web, iOS, Android, Linux, Windows og MacOS.
  • Tæt samarbejde med vores grafiske designere for at skabe smukke UI’s med fantastisk UX.

Kvalifikationer

Vores filosofi er at ansætte de skarpeste og dygtigste kolleger uanset anciennitet. Dette gør vi ved ikke kun at gå op i erhvervserfaring, præcise uddannelser eller erfaring med specifikke frameworks/programmeringssprog. Er du dygtig så skal vi nok lære dig vores værktøjer og systemer at kende.

Følgende liste kan give en ide om du er den rette, men intet er som sagt påkrævet:

  • Uddannelse såsom civilingeniør, datalog, datamatiker eller lignende.
  • Erfaring med Flutter eller lignende frontend udviklingsværktøj.
  • Erfaring med backend Java udvikling og SQL.

Om os

I Gamblify er vi et 15 mand stort udviklingsteam der alle har en klar vision om hvor vi gerne vil have vore produkter hen. Vi værdsætter, og skaber, et arbejdsmiljø hvor alle har en stemme, og alle kan komme med input til projekterne. Du vil blive mødt af et miljø som arbejder seriøst, men med masser af plads til at være useriøs.

Vores mål er at introducere ny teknologi i spilindustrien, og åbne op for en masse nye muligheder for spillere landet over. Vi vokser stødt, og vi åbner hele tiden op for nye projekter. Vores hovedkontor ligger i København tre minutter fra metroen.

Kontakt

Ansøgningen skal sendes til jobs@gamblify.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

For mere information kontakt da venligst vores CTO Christian Uldall Pedersen på 40 64 95 45 eller cup@gamblify.com.